Depoterne

Jeg har flyttet min aktivitet over på Ophelia Invest websitet, du er meget velkommen der.

Kærligst Sarah Ophelia Møss

Jeg har konti ved både Nordnet, DeGiro og Saxo Bank.

Min første konto med henblik på investering åbnede jeg ved Nordnet. Platformen var nemt at gå til og blev anbefalet af mange. Her har jeg to depoter. Et til alle fondene og et til aktier. Men eftersom handelsaktiviteten er høj, begejstringen stor og interesserne mange har det længe været planen, at der skulle findes billigere alternativer i forhold til kurtage/gebyrer.

Derfor har jeg åbnet konti ved de to andre store investeringsbanker.

På Degiro er særligt de amerikanske aktier billige: 4,50 DKK pr handel.

På Saxotrader, som nyligt har fjernet minimumskurtagen, er de skandinaviske særligt billige: 0,1 procent.

 

Jeg tænker løbende at lægge billeder op af udviklingen og beholdningerne i depoterne her. Jeg kan godt lide ærlighed, åbenhed og gennemsigtighed.

 

Nedenfor et billede af udviklingen i mit aktiedepot hos Nordnet (den lilla streg er til sammenligning OMX C20 – det danske indeks).

30.03.18

Og her mit fondsdepot ved Nordnet (den lilla streg er til sammenligning OMX C20 – det danske indeks):

30.03.18

 

Jeg kan ikke finde nogen form for grafisk oversigt over udviklingen i mit depot (fælles for aktier/fonde) ved DeGiro. Her har jeg 11,6 procent af mine samlede investerede midler placeret. Men jeg har regnet mig frem til, at jeg er 1,3 procent i samlet minus på DeGiro her 30.03.18.

 

Kh Sarah

 

Og hey, husk lige, at jeg jo bare er mig, en blond sociolog, uden særlige forudsætninger for at vide mere om aktier og økonomi end dig. Derfor er alle valg du træffer dine egne. Jeg deler blot mine (umanerlig mange) tanker om egen vej med dig:)