No 1 – velkommen til min blog

Kære du,

Velkommen til min blog INVESTERET.DK.

Jeg blev så glad, da jeg opdagede at dette navn var ledigt, for det er præcis sådan jeg er – investeret. I alt hvad jeg foretager mig. Hvis jeg ikke er fuldt investeret, er jeg det oftest slet ikke.  Jeg går direkte fra ingen til fuld interesse. Det kan godt være lidt overvældende for nogle. Og det er okay.

Denne blog handler om at være investeret. Særligt på de finansielle markeder. Måske også andre steder. Måske i mindre grad, måske i større. Det vil tiden vise.

Det jeg er investeret i, og optaget af, er gerne smukt, skævt, spændende og/eller økonomisk indbringende. Og så er jeg i øvrigt generelt optaget af sundhed og umanerlig betaget af dyr.

Kh Sarah

Her tænker du på “No 1 – velkommen til min blog”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *